coldsauce Napisano 28 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 28 Lutego 2015 Kolekcja Wysokiej Jakosci Filmikow z "Wiecznie Zielonego Stanu" (WA) Zeby poczuc sie jak jak by sie tam bylo (HD 1080p) prosze kliknac na logo VIMEO - dolny prawy rog
Morav Napisano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2015 Przepraszam, że odgrzebuję temat, ale natknąłem się na vlog człowieka, który wyjechał do USA na wizie pracowniczej jako inżynier automatyk i dzieli się z nami swoim życiem codziennym w kraju w którym spełniają się marzenia Naprawdę ciekawe filmiki!https://www.youtube.com/channel/UCQlnEs6V20ihona8eDIkrGA
Paulina_89 Napisano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2015 Przepraszam, że odgrzebuję temat, ale natknąłem się na vlog człowieka, który wyjechał do USA na wizie pracowniczej jako inżynier automatyk i dzieli się z nami swoim życiem codziennym w kraju w którym spełniają się marzenia Naprawdę ciekawe filmiki! https://www.youtube.com/channel/UCQlnEs6V20ihona8eDIkrGA Jego już dawno w USA nie ma
KaeR Napisano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2015 Jego już dawno w USA nie ma Jak to? Przecież to miejsce, gdzie spełniają się marzenia...
Paulina_89 Napisano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2015 A dokad uciekl i czemu? A z tego co wiem to wrocil do Polandii, bo mu sie chyba kontrakt w USA skonczyl czy cos... Teraz tylko jezdzi tu i tam (Rosja, Angola itp.) na zlecenia, ale z tego co widze po filmikach to chyba w USA juz nie byl od ponad roku czy dwoch lat... Jak to? Przecież to miejsce, gdzie spełniają się marzenia... nawet nie wiem czy mu sie w USA tak spodobalo jakby sie to moglo wydawac. Widzialam rozne jego filmiki, gdzie wypowiadal sie raczej malo przychylnie o Stanach, choc nie wiem czy to byly jego chwilowe humory czy po prostu taka widzial wokol siebie rzeczywistosc...
Morav Napisano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2015 A z tego co wiem to wrocil do Polandii, bo mu sie chyba kontrakt w USA skonczyl czy cos... Teraz tylko jezdzi tu i tam (Rosja, Angola itp.) na zlecenia, ale z tego co widze po filmikach to chyba w USA juz nie byl od ponad roku czy dwoch lat... Więc dostanie GC po wizie pracowniczej to nie jest taka formalność, jak mówił No chyba, że naprawdę Mu się tam nie podobało.
KaeR Napisano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2015 Więc dostanie GC po wizie pracowniczej to nie jest taka formalność, jak mówił No chyba, że naprawdę Mu się tam nie podobało. Formalność... Dobre. To się przed snem rozbawilem. :-)
Morav Napisano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2015 Formalność... Dobre. To się przed snem rozbawilem. :-) Która u Ciebie jest teraz godzina? Bo u mnie 6:27 rano i wychodze do pracy
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.