RODA Napisano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2015 Cześć, postanowiłem napisać na tym forum ponieważ już się pogubiłem i mam nadzieję, że mi doradzicie. Moje pytanie jest następujące, otóż jaki stan wybrać? Niżej wypiszę moje wymagania i moje umiejętności Umiejętności: Informatyka, strony, programowanie. Wymagania: Temperatury w miarę znośne. Duża ilość pracy. Bogate życie towarzyskie. Zastanawiałem się również nad Arizoną, ponieważ moją pasją są crossy (dirt bike), a w Arizonie tereny są tam niesamowite! Nie wiem ,jeśli jak juz coś z informatyka związane to stan Massachusetts maja mase pracy w dziale informatycznym .mało polaków a to dobry plus znam to z doświadczenia a rozrywka tez tam sie znajdzie jak cos pisz na pw.
sly6 Napisano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2015 Arizona i temperatura znosna chyba w okresie zimy a nie wiosny-lata ;0 ale chyba to wiesz A praca zdalna to co?wiele takich prac robi sie na odleglosc rejon SF ,tam mozna znalesc prace jesli chodzi o informatyke
Joanna30 Napisano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2015 Juz wczesniej zakladales troche podobny temat http://forum.usa.info.pl/topic/24737-stany-a-praca/#entry221482 Dlatego połaczyłam oba tematy, żeby nie było bałaganu
NITRO KeX Napisano 24 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2015 Jaki rejon Arizony cie interesuje? Dowiedziałem się od koleżanki, żeby lepiej zmienić stan Jaki rejon Arizony cie interesuje? Dowiedziałem się od koleżanki, żeby lepiej zmienić stan Nie wiem ,jeśli jak juz coś z informatyka związane to stan Massachusetts maja mase pracy w dziale informatycznym .mało polaków a to dobry plus znam to z doświadczenia a rozrywka tez tam sie znajdzie jak cos pisz na pw. Mówisz o Bostonie? Napisałem pw
NataszkaBobi Napisano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2015 A my tam nie narzekamy. Od 6 miesięcy jesteśmy na Hawajach, pracę znaleźliśmy już po 3 dniach, bo jest jej tu mnóstwo, trzeba wychodzić swoje i się trochę pouśmiechać
NataszkaBobi Napisano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2015 są są i dolączają następni w listopadzie także Polonia na Hawajach rośnie w silę
sly6 Napisano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2015 a to dobrze moze jakies spotkanie,,dobra koniec z tym off topikiem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.