sly6 Napisano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 podaje linka do ds 260 ,jak ten druk wyglada http://www.travel.state.gov/content/dam/visas/DS-260%20Exemplar.pdfco do reszty to z czasem bedzie wiecej zapraszam inne osoby do odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Virago Napisano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Dobry temat zacznijmy może od potrzebnych dokumentów jako zielony w temacie wiem że musze mieć: -Paszporty do wypełnienia DS-260 Poza tym u konsula: - Badania - Zaświadczenie o niekaralności - paszporty - DS-260 musze mieć wydrukowany ze sobą ? - akt ślubu - akty urodzenia dzieci i swoje cos jeszcze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glimi Napisano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 całego wniosku nie ale chyba potwierdzenie złożenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 12 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 potwierdzenie nalezy miec ze soba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristov Napisano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Witam czy do wypełnienia DS-260 dzieci muszą mieć wyrobione paszporty i minimalny okres ważności mojego paszportu? proszę o odpowieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glimi Napisano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Muszą mieć paszporty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
USA FL Napisano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Dobry temat zacznijmy może od potrzebnych dokumentów jako zielony w temacie wiem że musze mieć: -Paszporty do wypełnienia DS-260 Poza tym u konsula: - Badania - ważne 6 m-cy od wydania koperty - Zaświadczenie o niekaralności - jest ważne 12 m-cy od daty wydania - paszporty - DS-260 musze mieć wydrukowany ze sobą ? - nie cały wniosek ale jego potwierdzenie - akt ślubu - akt zupełny dla każdego małżonka - akty urodzenia dzieci i swoje - akty urodzenia zupełne dla każdego z wniosku cos jeszcze ? kasa na to wszystko !!!! Paszport to podstawa ważna stronka jakie dokumenty potrzebne http://polish.poland.usembassy.gov/poland-pl/docs_checklist_dv.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz20 Napisano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Number of Educational Institutions Attended: Degree, Diploma or Certificate Received Co wpisać w te miejsca jeśli mam skończone liceum i zdałem maturę? Do you have documentation to establish that you have received vaccinations in accordance with U.S. law? Zaznacza się Tak czy Nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glimi Napisano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Wpisz 12 i wybierz High School Degree Jak masz coś takiego jak książeczkę szczepień to bierzesz tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 12 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Kristov co do paszportu to musi byc , na samym poczatku to zostalo to napisane http://polish.poland.usembassy.gov/poland-pl/docs_checklist_dv.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.