KaeR Napisano 7 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2015 Dzięki za informację , tak mam na 8 będę wcześniej wiec może coś bedzie wolnego. Czasem trzeba się pokrecic, ale przed 8 nie ma problemu. Ludzie jadą do pracy i zwalniają miejsca.
Immigrant Napisano 7 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2015 to jak juz rozmawiamy o dojezdzie do ambasady- to ile trwa dojazd z lotniska komunikacja miejska ?
KaeR Napisano 7 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2015 to jak juz rozmawiamy o dojezdzie do ambasady- to ile trwa dojazd z lotniska komunikacja miejska ? 40 minut.
0ffspring Napisano 8 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 8 Listopada 2015 Witam. W sumie mam kilka pytań dostałem zaproszenie na rozmowe , wiem ze musze zrobic badania, natomiast wiem ze na badaniach musze podac numer sprawy , numer sprawy tj "case no" podany w potwierdzeniu złozenia dsa? Gdy startowalem w loterii wizowej studiowałem, byłem na 3 roku gdy mnie wylosowano byłem juz po obronie więc to co wpisalem we wniosku juz jest nie aktualne , rozumiem ze podczas rozmowy musze konsula o tym poinformowac? I przewija sie przez watek mowa o wyciagu z konta bankowego tutaj tez nie do konca rozumiem , czy mam owy wyciag zabrać ze soba na rozmowe ? Samo spotkanie z konsulem trzeba w jakiś sposob potwierdzać?
Virago Napisano 8 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 8 Listopada 2015 A jest tam gdzieś jakiś nocleg w normalnych pieniądzach blisko? Mamy dzieci wiec pomyślałem ze będziemy dzień wcześniej i zostaniemy na noc w hotelu
KaeR Napisano 8 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 8 Listopada 2015 A jest tam gdzieś jakiś nocleg w normalnych pieniądzach blisko? Mamy dzieci wiec pomyślałem ze będziemy dzień wcześniej i zostaniemy na noc w hotelu Mysle, ze biezace informacje na temat noclegu dostaniesz jak poszukasz hotelu w internecie.
Immigrant Napisano 9 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2015 Przylaczam sie do pytania, hoteli w centrum jest pelno.znalazlem bez problemu na stronie : http://pl.hotels.com/de1803150/hotele-blisko-ambasada-stanow-zjednoczonych-warszawa-polska/ Ale moze ktos ma jakies godne polecenia i nie za drogie.. pozdrawiam A jest tam gdzieś jakiś nocleg w normalnych pieniądzach blisko? Mamy dzieci wiec pomyślałem ze będziemy dzień wcześniej i zostaniemy na noc w hotelu
zielonywkarty Napisano 9 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2015 hoteli w wawie jest od cholery. mozna przeszukac portale typu trivago, expedia albo bezposrednie stronki tanich sieciowek ibis itp moza przeszukac na airbnb a mozna rzucic oko na grupony itp jakie hotele wystawiaja oferty potem do nich zadzwonic i powiedziec czy mozna by zarezerwoac nocleg bez gruponow itd
Anitka85 Napisano 9 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2015 Sluchajcie - jesli chodzi o nocleg to zamiast hotelu , polecam Wam mieszkania na airbnb. Mozecie znalezc tam mieszkania dwie ulice od ambasady ( jesli chcecie mozecie skorzystac z mojego kodu znizkowego ( www.airbnb.pl/c/astelmasiuk?s=8 ) po zalogowaniu otrzymujecie 80 zl do wykorzystania. Ja mam inny problem , rozumiem ze akt urodzenia musi byc pelny , ale co z aktem malzenstwa - srocony czy pelny? Pozdrawiam
gosia_a Napisano 9 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2015 Do Anitka 85 wszystkie akty muszą być zupełne
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.