fisher006 Posted July 2, 2015 Report Posted July 2, 2015 Witam wszystkich, mam dwa pytania następująco 1. Jaki internet w miare tani możecie polecić mobilny min. 2GB w USA bez abonamentu? Pracuję zdalnie i potrzeba mi na miesiąc, 1.5 miesiąca jakiś internet mobilny. 2. Jak wygląda sprawa wypożyczenia samochodu? Czy muszę wyrabiać jakieś specjalne prawo jazdy czy na okres 10 dni nie będzie problemu z normalnym polskim?
RODA Posted July 2, 2015 Report Posted July 2, 2015 Witam wszystkich, mam dwa pytania następująco 1. Jaki internet w miare tani możecie polecić mobilny min. 2GB w USA bez abonamentu? Pracuję zdalnie i potrzeba mi na miesiąc, 1.5 miesiąca jakiś internet mobilny. 2. Jak wygląda sprawa wypożyczenia samochodu? Czy muszę wyrabiać jakieś specjalne prawo jazdy czy na okres 10 dni nie będzie problemu z normalnym polskim? 1. co do internetu to nie wiem ale poszukaj u wujka w google 2.Prawko to powinno byc miedzynarodowe wydane w Polsce koszt bodajże 30 zł ,samochód powini wyporzyczyc pokazujesz prawko plus paszport i płacisz .
fisher006 Posted July 2, 2015 Author Report Posted July 2, 2015 Właśnie nie mogę wygooglowac nic w miarę taniego na kartę. Wszystko w abonamencie
KaeR Posted July 2, 2015 Report Posted July 2, 2015 Właśnie nie mogę wygooglowac nic w miarę taniego na kartę. Wszystko w abonamencie Zdefiniuj "cos w miare taniego". Moze Twoje oczekiwania sa nierealne. Generalnie za 2-3GB z rozmowami zaplacisz okolo $50 w pre-paid w t-mobile.
fisher006 Posted July 2, 2015 Author Report Posted July 2, 2015 Moglbys podać linka? Cena jak najbardziej ok o ile jest możliwość tetheringu
KaeR Posted July 2, 2015 Report Posted July 2, 2015 Moglbys podać linka? Cena jak najbardziej ok o ile jest możliwość tetheringu Link znajdziesz w sekundę. Z doświadczenia: delikatny tethering był możliwy kiedyś. W postpaid moja dziewczyna dostała karę ale ona używała go jako domowy. Ja za kilka mega nie miałem problemu.
KaeR Posted July 3, 2015 Report Posted July 3, 2015 Karę? Z jakiego powodu? Za tethering. Nie działał jej internet w domu, to robiła Hotspot z telefonu. Spytam dziś.
haneczka019 Posted July 3, 2015 Report Posted July 3, 2015 Za tethering. Nie działał jej internet w domu, to robiła Hotspot z telefonu. Spytam dziś. To jest karalne? Nawet jak się to robi na własny użytek?
KaeR Posted July 3, 2015 Report Posted July 3, 2015 To jest karalne? Nawet jak się to robi na własny użytek? Teraz czytam, ze tethering nawet na unlimited w t-mobile jest limited do 2.5GB.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.