haneczka019 Napisano 3 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 3 Lipca 2015 Teraz czytam, ze tethering nawet na unlimited w t-mobile jest limited do 2.5GB. Ale numer, muszę to sprawdzić u nas.
falcon3 Napisano 4 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 4 Lipca 2015 Ja w wszedłem w Chicago do sklepu AT&T poprosiłem o pre-paida z internetem i pokazałem swojego iPhone z Polski. Za 3 minuty i za 50 $ pracownik włożył do komórki nowego SIM-a z numerem i 4GB netu na 30 dni z no-limit czegoś ale nie pamietam. Kupiłem to 22 czerwca i śmiga do teraz. falcon
KaeR Napisano 4 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 4 Lipca 2015 To jest karalne? Nawet jak się to robi na własny użytek? Ok juz wiem. Te dodatkowe $$$ to było za GB ponad limit. T-Mobile tłumaczy, że jak każdy by używał telefonu jak routera, to by się łączą zapchaly im.
haneczka019 Napisano 4 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 4 Lipca 2015 Ok juz wiem. Te dodatkowe $$$ to było za GB ponad limit. T-Mobile tłumaczy, że jak każdy by używał telefonu jak routera, to by się łączą zapchaly im. Aaa no tak, to nawet logiczne jest, po prostu jako dopłata.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.