maciopa Posted July 6, 2015 Report Posted July 6, 2015 Hej, tak jak w temacie - chciałbym uzyskać informacje nt. prawników imigracyjnych w Teksasie i/lub Florydzie, którzy ocenili by możliwość uzyskania przeze mnie GC w kategorii EB-1 oraz podjęli by się przeprowadzenia całości procesu. Jeszcze lepiej, gdyby taki prawnik był tutaj, na miejscu w Warszawie ;-) Szukam doświadczonych i zaufanych prawników. W pierwszej kolejności chciałbym dać szansę (i zarobek) osobom polecanym przez Was. z uwagi na wrażliwość tematu - proszę o wiadomości via komunikator wbudowany w Forum. pozdrawiam
KaeR Posted July 6, 2015 Report Posted July 6, 2015 Tak z ciekawosci, na jakiej podstawie sie ubiegasz o EB-1?
maciopa Posted July 7, 2015 Author Report Posted July 7, 2015 Hej, @KaeR myślę, że Twoje pytanie dotyczy subkategorii EB-1, czyli w moim przypadku jest to : EB-1 section A.
KaeR Posted July 7, 2015 Report Posted July 7, 2015 Hej, @KaeR myślę, że Twoje pytanie dotyczy subkategorii EB-1, czyli w moim przypadku jest to : EB-1 section A. Dzieki za odpowiedz. Byloby duzym nietaktem, jesli spytam jaka masz nadzwyczajna umiejetnosc?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.