zielonywkarty Napisano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2015 nie no spam sprawdzam pro forma. widocznie o mnie zapomnieli <foch> jutro do nich napisze czy czasem o mnie nie zapomnieli trzymam sie tego co bylo w biuletynie cut off na pazdziernik to 9 tysiecy.
tako Napisano 27 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2015 Tako sprobuj teraz na http://www.dvlottery.state.gov/ESC/. Mnie weszlo dwa razy. ok udalo sie...14 pazdziernik....uuuuu numerek 18xx my ds-260 wyslalismy w czerwcu, a wnioski w ostatnim dniu zglaszania do loterii... niezly fuks
zielonywkarty Napisano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2015 gratulacje. Ja do nich napisalem dlaczego sie nie zalapalem i czy kiedy moge sie spodziewac zaproszenia. to teraz umawiaj sie na badania i kompletuj dokumenty
tako Napisano 28 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2015 gratulacje. Ja do nich napisalem dlaczego sie nie zalapalem i czy kiedy moge sie spodziewac zaproszenia. to teraz umawiaj sie na badania i kompletuj dokumenty dzieki...dokumenty juz prawie, a na badanie w przyszlym tygodniu sie umowie...i teraz skarpete z kasa musze jeszcze poszukac!!!bo troche $ nas to bedzie kosztowac...ja, zona i nasz ,maly szkodnik... tobie tez powodzenia zycze, co by doszlo to zaproszenie...
zielonywkarty Napisano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2015 pewnie przerzuca mnie na listopad. mam nadzieje tylko ze to nie bedzie sie wleklo w nieskonczonosc az mi karta przejdzie koło nosa. a plany musze poprzekladac :/
bonhartus Napisano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2015 poczekaj, jeszcze moze dojsc... moze ds do nich doszlo pozniej... rozne sa przypadki. jak cie przerzuca na listopad to raczej na poczatek ...
zielonywkarty Napisano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2015 przeczytalem tego bloga co tam ktos wkleil http://britsimonsays.com/i to jest b.prawdopodobne ze moj ds260 dluzej sprawdzaja itd. no nic obsuwa to obsuwa nic sie na to nie poradzi.
Mateusz20 Napisano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2015 Do mnie też już dotarło zaproszenie. Teraz takie pytanie Ile +- trzeba liczyć na sprawy związane z kartą: Badania, zaświadczenia, akty, rozmowa itd. Oraz ile powinno wystarczyć dla jednej osoby na start?
zielonywkarty Napisano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2015 badania 300zl+ szczepienia test na kiłe i rtg ponoc to drugie razem ok 88zł a szczepienia to roznie. zaswiadczenia 30zl o niekaralnosci i 33zl akt rozszerzony urodzenia. nie trzeba ponoc tlumaczyc wiec oszczedzisz. rozmowa darmowa ale trzeba na te rzeczy wizowe 330 dolarow platne w ambasadzie. no i zdjecia 4 do badan i 2/4 do wizy do ambasady. i potem 160 dolkow oplata za cos tam . no i jeszcze 24zl kurier jak chcesz zeby paszport do rak dostarczyli. jaka date dostales ?
bonhartus Napisano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2015 szczepienia w kraku po 50zl , 165$ placisz jak w ambasadzie dostaniesz wize,przed wylotem albo tuz po wlocie do usa.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.