Skocz do zawartości

Termin Rozmowy Z Konsulem

tako

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

gratulacje. Ja do nich napisalem dlaczego sie nie zalapalem i czy kiedy moge sie spodziewac zaproszenia. to teraz umawiaj sie na badania i kompletuj dokumenty

dzieki...dokumenty juz prawie, a na badanie w przyszlym tygodniu sie umowie...i teraz skarpete z kasa musze jeszcze poszukac!!!bo troche $ nas to bedzie kosztowac...ja, zona i nasz ,maly szkodnik...

tobie tez powodzenia zycze, co by doszlo to zaproszenie...

Napisano

poczekaj, jeszcze moze dojsc... moze ds do nich doszlo pozniej... rozne sa przypadki. jak cie przerzuca na listopad to raczej na poczatek ...

Napisano

Do mnie też już dotarło zaproszenie.

Teraz takie pytanie

Ile +- trzeba liczyć na sprawy związane z kartą: Badania, zaświadczenia, akty, rozmowa itd.

Oraz ile powinno wystarczyć dla jednej osoby na start?

Napisano

badania 300zl+ szczepienia test na kiłe i rtg ponoc to drugie razem ok 88zł a szczepienia to roznie. zaswiadczenia 30zl o niekaralnosci i 33zl akt rozszerzony urodzenia. nie trzeba ponoc tlumaczyc wiec oszczedzisz. rozmowa darmowa :D ale trzeba na te rzeczy wizowe 330 dolarow platne w ambasadzie. no i zdjecia 4 do badan i 2/4 do wizy do ambasady. i potem 160 dolkow oplata za cos tam . no i jeszcze 24zl kurier jak chcesz zeby paszport do rak dostarczyli.

jaka date dostales ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...