zielonywkarty Napisano 14 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2015 Nic nie szkodzi. Tak to jest jak sie wie za duzo i chce szybko kogos naprowadzic. Tez mi sie to zdarza. Dobra lece .
mrofeczka Napisano 15 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2015 a jak wyglada kwestia sponsorowania? Tez osoba musi byc obywatelem czy wystarczy zielona karta? Drugie pytanie: co mi da slub z obywatelem i jak to wygląda czasowo?
kzielu Napisano 15 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2015 Wszystko masz wyżej opisane i to dwa razy.
ss25 Napisano 16 Września 2015 Zgłoś Napisano 16 Września 2015 halo, czy ktoś może mi powiedzieć jak na moim miejscu rozwiązał by tą sprawę ?wysłałam wniosek sama , udało sie wylosowali, odesłałam wniosek , wszytsko super, dostałam termin spotkania na pażdziernik, aleeee ślub zawarłam w lipcu i co teraz mam zrobić skoro wniosek jest tylko na mnie? na spotkanie i tak muszę iść z mężem, pisałam maila do KCC i kazali czekać na maila alee obawiam się ze zmienią mi termin spotkania.. czy moje szanse są teraz mniejsze ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.