Skocz do zawartości

Kto By Pomógł

patryk7

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam kto by pomógł wypełnić formularz do loterii i pomogl co i jak z wszystkim byłbym bardzo wdzięczny za pomoc z waszej strony :)

Wszystko jest w tym dziale, wystarczy poszukać...

Tutaj masz instrukcję jak wypełnić wniosek w pdf: http://travel.state.gov/content/dam/visas/Diversity-Visa/DV-Instructions-Translations/DV-2016-Instructions-Translations/DV_2016_Instructions_Polish.pdf

To jest z DV2016, ale wciąż aktualne. Pomogło mi w złożeniu mojego wniosku :)

Napisano

Witam kto by pomógł wypełnić formularz do loterii i pomogl co i jak z wszystkim byłbym bardzo wdzięczny za pomoc z waszej strony :)

Patryk, ja nie chce byc niegrzeczny, ale mam takie teorie :

- Albo nie kwalifikujesz sie do loterii z powodu wieku

- Albo nie kwalifikujesz sie do loterii z powodu wyksztalcenia

- Jezeli powyzsze dwie teorie sa nieprawdziwe, to i tak lepiej nie ruszaj sie z domu bo cos Ci sie stanie. Wypelnienie wniosku do loterii jest trywialne dla srednio rozgarnietej osoby i jezeli tego nie ogarniasz, to emigracje raczej bym odradzal...

Napisano

patryk jezeli chodzisz jeszcze do postawowej szkoly albo jezlei nie skonczyles jeszcze ogolnie 12 lat nauki to nie bierz udzialu bo to jest minimum ktore musisz miec aby wziasc udzial w loterii. Z twojego posta stwierdzam iz jestes bardzo mlodym czlowiekiem jeszcze

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...