Skocz do zawartości

Szansa Na Wize

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Jak to? Bo nie rozumiem do końca... Jak to sprawdzić czy jestem taka osobą?

w 2010 r.kiedy starałem się o wizę to konsul zobaczył -doczytał że jestem weterynarzem i akurat jego pies miał sraczkę i wymioty to maglował mnie ze 40 minut co mu podać i jak leczyć zapisując sobie na kartce .A jak trafisz / jak już pisał kolega/ na zapalonego wędkarza i się okaże czy jedziesz na wędkowanie czy nie .Oczywiście wierzę że jedziesz m.j.na ryby

Napisano

Szanse są 50% że sie dostanie i 50% że się nie dostanie a póżniej 50% szans że nas wpószczą i 50% że nas nie wpószczą.

To nie jest złośliwa ani niegrzeczna odpowiedz bo kiedys też zadawałem takie pytania.

Napisano

Jestem świeżo po rozmowie, dostałem na 10 lat, przede mną dziewczyna nie dostala wizy, pol rozmowy po Polsku a nagle konsul zaczal gadać z dziewczyną po angielsku :D Zauważyłem ze ludzie z ambasady nie zadowoleni wychodzili... Wszystkim dziekuje za odpowiedzi. Pozdrawiam ;)

Napisano

Ja właśnie zarejestrowałem się na rozmowę na poniedziałek, praca w państwowej instytucji, umowa na czas nieokreślony, w trakcie robienia studiów, ale stres jest bo bilety z błędu taryfowego już kupione i plan pobytu klepnięty, proszę o jakieś dobre słowo na uspokojenie :P

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...