kuba2403 Napisano 22 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2016 Jak to? Bo nie rozumiem do końca... Jak to sprawdzić czy jestem taka osobą?
HRABIA-W Napisano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2016 Jak to? Bo nie rozumiem do końca... Jak to sprawdzić czy jestem taka osobą? w 2010 r.kiedy starałem się o wizę to konsul zobaczył -doczytał że jestem weterynarzem i akurat jego pies miał sraczkę i wymioty to maglował mnie ze 40 minut co mu podać i jak leczyć zapisując sobie na kartce .A jak trafisz / jak już pisał kolega/ na zapalonego wędkarza i się okaże czy jedziesz na wędkowanie czy nie .Oczywiście wierzę że jedziesz m.j.na ryby
Kaskader Napisano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2016 Szanse są 50% że sie dostanie i 50% że się nie dostanie a póżniej 50% szans że nas wpószczą i 50% że nas nie wpószczą. To nie jest złośliwa ani niegrzeczna odpowiedz bo kiedys też zadawałem takie pytania.
jkb Napisano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2016 A dokładniej, procent odmów dla Polski był na poziomie 6% bodajże, więc ma 94% szans na to, że wizę dostanie ;-)
kuba2403 Napisano 23 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2016 Hehe Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Lada dzień dam znać co i jak.
kuba2403 Napisano 25 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2016 Jestem świeżo po rozmowie, dostałem na 10 lat, przede mną dziewczyna nie dostala wizy, pol rozmowy po Polsku a nagle konsul zaczal gadać z dziewczyną po angielsku Zauważyłem ze ludzie z ambasady nie zadowoleni wychodzili... Wszystkim dziekuje za odpowiedzi. Pozdrawiam
lfc1920 Napisano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2016 Ja właśnie zarejestrowałem się na rozmowę na poniedziałek, praca w państwowej instytucji, umowa na czas nieokreślony, w trakcie robienia studiów, ale stres jest bo bilety z błędu taryfowego już kupione i plan pobytu klepnięty, proszę o jakieś dobre słowo na uspokojenie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.