zuzix Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 Cześć! Mam pytanie odnośnie niezaliczonych przedmiotów. Jestem na 1 roku studiów licencjackich (jeden licencjat mam już za sobą, od października idę na magisterkę) i po namyśle jednak nie będę ich kontynuować. Jest to rozliczenie roczne i mam kilka przedmiotów zaliczonych, ale kilka niestety już nie. I moje pytanie brzmi, czy będzie z tym jakiś problem, jak pokażę oceny w Konsulacie, a tam połowa zaliczona, a połowa NK? Oczywiście zamierzam go utwierdzać w przekonaniu, że będę kontynuować te studia, a tak naprawdę idę po prostu na magisterkę. Pytanie takie, bo nie wiem czy w ogóle się starać w tym roku na work & travel, ponieważ nie chcę zmarnować kilku tysięcy złotych za samą rejestrację w biurze pośredniczym, a potem może się okazać, że jednak nie dostanę wizy. Byłabym wdzięczna za odpowiedź i pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wodnik Posted February 20, 2016 Report Share Posted February 20, 2016 Byłaś na W&T w poprzednich latach ? I czy dobrze rozumiem że nie macie roku podzielonego na dwa semestry lecz jako całość ? Co oznacza NK ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivortm Posted February 22, 2016 Report Share Posted February 22, 2016 Co oznacza NK ? Pewnie "nieklasyfikowany" (brak wymaganej obecności do uzyskania jakiejkolwiek oceny, a przez to brak uzyskania zaliczenia) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuzix Posted March 2, 2016 Author Report Share Posted March 2, 2016 NK - nieklasyfikowanyNie, nie bylam wcześniej. Mam podział na semestry, ale rozliczam się dopiero ze wszystkiego po pierwszym roku nauki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.