emsiKrakow Posted March 2, 2016 Report Share Posted March 2, 2016 10 lat temu byłam w USA ( Work and Travel, wiza J-1) wtedy wyrobiono dla mnie ssn. Czy składając teraz papiery o wizę turystyczną musze podawać wyrobiony wtedy SSN? Problem polega na tym ,że zawieruszyłam gdzieś dokumenty. Obawiam się że w trakcie przeprowadzek mogły sie zagubić. Czy składając teraz papiery będę musiała ten numer podać?Czy trzeba wyrabiac duplikat? Będę wdzięczna za odpowiedz/podpowiedź .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glimi Posted March 2, 2016 Report Share Posted March 2, 2016 Po co turyscie SSN? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaeR Posted March 2, 2016 Report Share Posted March 2, 2016 Po co turyscie SSN? Bo z tego co pamietam jest pytanie o to we wniosku. Potrzebny czy nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted March 3, 2016 Report Share Posted March 3, 2016 Jest pytanie w ds160. Po przylocie zainteresuj sie co się dzieje.działo z numerem Twoim A na rozmowie wrazie pytania powiesz co i jak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 14, 2016 Report Share Posted December 14, 2016 Dnia 2 marca 2016 o 19:40, emsiKrakow napisał: 10 lat temu byłam w USA ( Work and Travel, wiza J-1) wtedy wyrobiono dla mnie ssn. Czy składając teraz papiery o wizę turystyczną musze podawać wyrobiony wtedy SSN? Problem polega na tym ,że zawieruszyłam gdzieś dokumenty. Obawiam się że w trakcie przeprowadzek mogły sie zagubić. Czy składając teraz papiery będę musiała ten numer podać?Czy trzeba wyrabiac duplikat? Będę wdzięczna za odpowiedz/podpowiedź .. Mam identyczna sytuacje teraz, co wpisalas we wniosku i jak sie dalej sprawa potoczyla? Bylabym wdzieczna za odpowiedz Dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.