Aegra Napisano 1 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 1 Lipca 2016 Hey! W koncu udalo Nam sie wyslac I485 i I130! Potrzebuje informacji odnosnie tego kiedy bede mogla wyrobic prawo jazdy. Dodam ze skladalam papiery na B2 wizie I pieczatke mam w paszporcie do 21 lipca. Bede wdzieczna Za kazda pomoc Florida
kzielu Napisano 1 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 1 Lipca 2016 Hey! W koncu udalo Nam sie wyslac I485 i I130! Potrzebuje informacji odnosnie tego kiedy bede mogla wyrobic prawo jazdy. Dodam ze skladalam papiery na B2 wizie I pieczatke mam w paszporcie do 21 lipca. Bede wdzieczna Za kazda pomoc Florida A wyslalas I-765 (EAD) ? Jezeli tak to wtedy kiedy dostaniesz EAD. Jezeli nie, to wtedy kiedy dostaniesz GC - silnie zalezy od tego kiedy bedzie interview.
Aegra Napisano 1 Lipca 2016 Autor Zgłoś Napisano 1 Lipca 2016 Na cale szczescie wyslalam EAD, aczkolwiek slyszalam ze Panie w DMV nie bardzo sa przychylne do EAD, w sensie nie uznaja.
Amy Napisano 1 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 1 Lipca 2016 U mnie wymagano zielona karte i pare innych dokumentow do wyrobienia prawo jazdy
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.