Aegra Posted July 1, 2016 Report Share Posted July 1, 2016 Hey! W koncu udalo Nam sie wyslac I485 i I130! Potrzebuje informacji odnosnie tego kiedy bede mogla wyrobic prawo jazdy. Dodam ze skladalam papiery na B2 wizie I pieczatke mam w paszporcie do 21 lipca. Bede wdzieczna Za kazda pomoc Florida Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzielu Posted July 1, 2016 Report Share Posted July 1, 2016 Hey! W koncu udalo Nam sie wyslac I485 i I130! Potrzebuje informacji odnosnie tego kiedy bede mogla wyrobic prawo jazdy. Dodam ze skladalam papiery na B2 wizie I pieczatke mam w paszporcie do 21 lipca. Bede wdzieczna Za kazda pomoc Florida A wyslalas I-765 (EAD) ? Jezeli tak to wtedy kiedy dostaniesz EAD. Jezeli nie, to wtedy kiedy dostaniesz GC - silnie zalezy od tego kiedy bedzie interview. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aegra Posted July 1, 2016 Author Report Share Posted July 1, 2016 Na cale szczescie wyslalam EAD, aczkolwiek slyszalam ze Panie w DMV nie bardzo sa przychylne do EAD, w sensie nie uznaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amy Posted July 1, 2016 Report Share Posted July 1, 2016 U mnie wymagano zielona karte i pare innych dokumentow do wyrobienia prawo jazdy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.