olivcia Napisano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2016 Witam poszukuje osob ktore byly sponsorowane pracowniczo( na wygaslych wizach j-1 lub F1) i musialy wyjechac z Usa do Ambasady w PL na rozmowe z konsulem.Chcialabym zapytac jak taka rozmowa wyglada co pytaja bo czeka mnie to samo i mam ogromnego stresa
KaeR Napisano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2016 Witam poszukuje osob ktore byly sponsorowane pracowniczo( na wygaslych wizach j-1 lub F1) i musialy wyjechac z Usa do Ambasady w PL na rozmowe z konsulem.Chcialabym zapytac jak taka rozmowa wyglada co pytaja bo czeka mnie to samo i mam ogromnego stresa Co to znaczy wygaslych? Mozesz rozwinac, czyli opisac dokladnie? Ja bylem na F-1 i przeszedlem na H-1B, i bylem w konsulacie po wize. Nie mialem cap gap, ale jesli skonczyla Ci sie wiza F-1 przed rozpoczeciem H-1B to powinnas miec cap gap.
olivcia Napisano 17 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2016 Co to znaczy wygaslych? Mozesz rozwinac, czyli opisac dokladnie? Ja bylem na F-1 i przeszedlem na H-1B, i bylem w konsulacie po wize. Nie mialem cap gap, ale jesli skonczyla Ci sie wiza F-1 przed rozpoczeciem H-1B to powinnas miec cap gap.Moja j-1 wygasla dawno temu i teraz moj pracodawca mnie sponsoruje ale zeby ukonczyc sponsorowanie musze wybrac sie do ambasady bo nie mige ukonczyc tego sponsorowania w usa
sly6 Napisano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2016 A co mówi jego prawnik na to? I chodzi o sponsorowanie na pobyt stały przez pracodawcę?
KaeR Napisano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2016 A co mówi jego prawnik na to? I chodzi o sponsorowanie na pobyt stały przez pracodawcę? No wlasnie. Przypomina mi to posty, ktore ostatnio tu byly na ten sam temat.
Joanna30 Napisano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2016 Właśnie, bo to użytkownik sebus123. Także tego... Dziękujemy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.