Nestle Posted August 26, 2016 Report Share Posted August 26, 2016 Witam. Obecnie jestem w Stanach zjednoczonych. I planuje juz drugi wyjazd tutaj w czerwcu następnego roku tylko ze... Wize dostałem na początku sierpnia na rok ponieważ koncze szkole za rok i pan konsul powiedział mi ze jak zapisze sie na studia lub dostanie jakaś stała prace itp to dostane wize na dluzej. Lecz pytanie jest moje takie: jeśli wize mam ważna do 6 sierpnia 2017 roku i wylece w czerwcu 2017 roku (po raz drugi) mogę mieć jakies problemy na lotnisku z urzędnikami? Zaznaczam ze mój rodzic jest nielegalnie w stanach a ja jestem u wujka który jest obywatelem i od niego dostaje również zaproszenia. Gdy przylecialem 2tygodnie temu dostawalem dużo pytań od urzędnika lecz jednak obeszło sie bez szczegółowej kontroli u oficera po czym podbil mi w paszporcie pieczatke Na pol roku posczas gdy powiedzialem mi ze zamierzam wrocic za 2 miesiace I zdania zmieniac Nie zamierzam. Tak wiec Nie przeszkadza to ze wylece do stanow z wazna wiza Na 2 miesiace? I czy poprzedni pobyt w stanch trwal2(w okresie takim takim powiedzialem Na lotniksu) pomimo tego ze moge Na Wiecej maze byc ulatwieniem Na wejscie do USA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted August 26, 2016 Report Share Posted August 26, 2016 Pytanie jest takie czy masz literę M w entres.. Sprawdź to dokladnie na wizie wyklejonej do paszportu. Jak masz to możesz wlecieć w okresie ważności wizy i kolejny raz dostaniesz pobyt. To ze wrócisz na czas i będziesz dwa miesiące będzie na Twoja korzyść Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nestle Posted August 27, 2016 Author Report Share Posted August 27, 2016 Tak,w Entries mam literę M Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.