Juno Napisano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2016 Witam. Otóż zostałem zatrzymany przez urząd imigracjny, spędziłem chwilę czasu w więzieniu imigracjnym, aktualnie jestem na Kaucji. Wiec otóż zostałem zaproszony na US Virgin Islands, I zastanawiam się czy spotkam jakieś problemy podczas powrotu na Newark? Posiadam paszport, moja sprawa jest w toku, nie zabroniono mi żadnych podróży. Moja metoda legalizacji jest sponsorowanie przez ojca obywatela. Bardzo proszę o wyjaśnienie mi jak to będzie działać. Otóż z tego co wiem to jest to domestic flight i nie powinno być żadnego problemu. Dziekuje
sly6 Napisano 1 Września 2016 Zgłoś Napisano 1 Września 2016 Jeśli nie masz zakazu podróżowania to lecisz. Możesz napisać jak zostałeś zatrzymany. Ile miałeś i masz lat aby myśleć o sponsorowaniu przez Ojca obywatela.
Juno Napisano 1 Września 2016 Autor Zgłoś Napisano 1 Września 2016 Więc aktualnie jestem sponsorowany, mój adwokat się tym zajmuje. Pytam o możliwość podróży. Opowiem swoją historię niedługo w innym temacie. Dziekuje
Juno Napisano 1 Września 2016 Autor Zgłoś Napisano 1 Września 2016 Więc aktualnie jestem sponsorowany, mój adwokat się tym zajmuje. Pytam o możliwość podróży. Opowiem swoją historię niedługo w innym temacie. Dziekuje Mój adwokat odraza mi jakąkolwiek podróż gdy uzywam airports, być może dlatego że teraz jestem dla niej probono poniewaz polecilem kilka osób podczas przebywania w więzieniu i dlatego nie chce ryzykować. Jednak wspomniała iż International travel ona nie zaleca, aktualnie jest na wakacjach więc nie miała czasu mnie wysłuchać.
sly6 Napisano 1 Września 2016 Zgłoś Napisano 1 Września 2016 Czytałem parę stron i ile osób tyle historii. Może mieć rację Twoja prawniczka ze Ci to odradza.
sly6 Napisano 1 Września 2016 Zgłoś Napisano 1 Września 2016 Może myślała ze chcesz lecieć na stronę Brytyjską Wyspy bo tam byłby lot juz międzynarodowy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.