Eryk85 Posted November 10, 2016 Report Share Posted November 10, 2016 Witam, Znalazłem bardzo fajną i tanią opcję biletów do LA w terminie początek lutego 2017 na 8 dni w cenie niecałe 1500zł w obie strony, zastanawiam się bo cena kusi. Ale chciałem zapytać forumowiczów, którzy na co dzień mieszkają w CA, czy w tym okresie warto tzn. 8 dni to mało na zwiedzenie i zobaczenie wszystkiego (większość parków pewnie zamknięta) ale jak wygląda sprawa z pogodą w Kalifornii ale też w Nevadzie (wielki Kanion itd.) ? Drugie pytanie czy może byliby chętni na wspólny wyjazd? Ja jechałbym z żoną więc fajnie jakby np. były jeszcze 2 osoby zainteresowane wspólnym wypadem wówczas taniej z autem itd. Bilety chciałbym kupić dziś wieczorem zanim zniknie promocja więc będę wdzięczny za pomoc i sugestie.:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
katlia Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 Parki narodowe sa otwarte caly czas. Przewidywana pogode mozesz sprawdzic w necie, ale W kaliforni poludniowej jest nadal susza i moze byc zupelnie sucho i cieplo (na normy polskie.) Nie licz, ze nie bedzie turystow. Styczen to nadal winter break na wielu uczelniach a ze wzgledu na lagodna pogode, sporo amerykanow jedzie w te strony po Bozym Narodzeniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.