Joanna30 Napisano 14 Marca 2017 Zgłoś Napisano 14 Marca 2017 Ale w każdej chwili możesz sobie otworzyć bądź zamknąć konto do jakiejś waluty. Nie wiąże się to z żadnymi opłatami. Przynajmniej dopóki nie masz karty i nie korzystasz Ja teraz już nie pamiętam, czy domyślnie miałam wiele walut (ale pewnie tak) i sobie je usunęłam, zostawiając tylko dolary.
haneczka019 Napisano 14 Marca 2017 Zgłoś Napisano 14 Marca 2017 9 godzin temu, Joanna30 napisał: Ale w każdej chwili możesz sobie otworzyć bądź zamknąć konto do jakiejś waluty. Nie wiąże się to z żadnymi opłatami. Przynajmniej dopóki nie masz karty i nie korzystasz Ja teraz już nie pamiętam, czy domyślnie miałam wiele walut (ale pewnie tak) i sobie je usunęłam, zostawiając tylko dolary. Hmm, właśnie szukam takich opcji na stronie, ale nie widzę. Mam tylko możliwość dodania nowych walut, usunięcia nie. Zerknę na to jeszcze po pracy. Edit: Okey, już znalazłam. Faktycznie można usunąć te zbędne. Dzięki .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.