kontrol Napisano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2017 18 godzin temu, Joanna30 napisał: Nie szkoda Ci wydać dodatkowo jakieś 300 pln na sam internet? No trochę szkoda, ale wydaje mi się, że internet będzie mi tam potrzebny. Często można spotkać wi-fi na trasie? tzn domyślam się, że na pustyni czy np. w drodze do Vegas może być ciężko, ale chyba internet z telefonu też nie będzie łapał. Muszę się zastanowić nad tym, może faktycznie lepiej kupić zwykły prepaid za 30USD z 2 GB internetu i używać tylko do najważniejszych celów, a filmy i resztę rzeczy na laptopie używać tylko w hotelach z Wi-Fi.
KaeR Napisano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2017 Jak miałem limit, zresztą do dziś mam, to spokojnie te kilka giga do nawigacji wystarczy. Zawsze możesz sprawdzić pokrycie sieci i jakie szybkości są szacowane w danym rejonie.
BartekWSH Napisano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2017 Dnia 1.04.2017 o 17:02, vlade napisał: Drobny druczek: 1. Hotspot limitowany do predkosci 3G (512kb/s). Do tego ruch generowany przez telefony i tablety ma priorytet wiec pewnie jest jeszcze wolniej. 2. Powyzej 30GB miesiecznie ograniczaja predkosc Napisali ile GB danych jest hotspot ??
vlade Napisano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2017 1 godzinę temu, BartekWSH napisał: Napisali ile GB danych jest hotspot ?? Bez roznicy, to samo. Niby nie ma limitu, tylko wolniejszy transfer z hotpostu caly czas i po 30GB wolniejsze polaczenie również z telefonu/tabletu. I to nie jest tak ze ja mam to w pamięci, czy nawet sam używam, tylko wlazłem na strone t-mobile i tam przeczytalem, akurat bylem w trakcie rozwodu z comcastem i zainteresowała mnie perspektywa nielimitowanego internetu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.