Jackie Napisano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2017 13 minut temu, Dracid napisał: Zenek akurat może mieć rację. Mam neta, przy którym jeszcze niedawno IP pokazywało mi, że loguję się z Olkusza. Szkoda, że mieszkam we Wrocławiu. Edit: teraz pokazuje mi Kraków, a ja niezmiennie we Wrocławiu. Nie ma znaczenia gdzie mieszka, nikogo to nie obchodzi. Zakładanie kilku profili z tego samego adresu IP o bystrości raczej nie świadczy. Zenek najwyraźniej również nie zdaje sobie sprawy że moderatorzy widzą kto komu przyznaje punkty za reputację. Tajemnicza Alicja N nabiła mu 40 kilka punktów Temat Zenka uważam za zamknięty. Zawsze staram się czekać do ostatniej chwili zanim kogoś zbanuję, bo nie znoszę cenzury. Następnym razem będzie jedno ostrzeżenie, a potem ban.
Dracid Napisano 1 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2017 12 godzin temu, Jackie napisał: Temat Zenka uważam za zamknięty. Oby był naprawdę zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.