Ne Li Napisano 20 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2017 Witajcie, pisze tu po raz pierwszy. W maju 25 rozpoczynam moja przygodę w Ohio, lecę na program work and travel, chciałabym marzy mi sie wyjazd 30 dni wcześniej do nowego jorku chciałabym tam popracować (oczywiście wiem o wszystkich konsekwencjach) jako niania, pomoc domowa cokolwiek abym miała tez możliwość zamieszkania u danej rodziny. I w między czasie poznać nowy jork uwielniam dzieci, jestem studentka 4 roku psychologii, posiadam bratanków i siostrzeńców chyba mnie lubią wiec jest Ok. Pasjonuje mnie zdrowy styl życia, gotuje ćwiczę spędzam aktywnie czas, może moglibyście mi pomóc w znalezieniu rodziny? pozdrawiam Ne
Gość Napisano 20 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2017 Tak sobie chcesz leciec pracowac nielegalnie? <.< Z tym akurat na forum nikt nie pomoze.
motorolnik Napisano 20 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2017 Pod koniec kwietnia warto zobaczyć kwitnące wiśnie w Brooklyn Botanic Garden.
Ne Li Napisano 21 Lutego 2017 Autor Zgłoś Napisano 21 Lutego 2017 Dobra dziękuje za info nie chce rozważam to ale chyba nic z tego nie będzie ;))) w sumie może faktycznie lepiej nie ryzykować :))
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.