Kuba94 Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 Cześć, byłem na rozmowie, konsul na koniec życzył mi udanej podróży i odszedłem od okienka bez paszportu. Czy w takim razie już dostałem wizę, czy to jeszcze nic pewnego i zawsze zabierają paszport? Albo (ta opcja wydaje mi się najbardziej prawdopodobna) prawdopodobnie dostanę wizę, ale jest cień szansy, że jeszcze z jakiegoś powodu się rozmyślą? I drugie pytanie. Wybrałem kuriera do domu z paszportem. Co w sytuacji, gdyby kurier zastał w domu innych domowników, ale nie mnie? Czy to jest problem? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 może być różnie i to jest maly procent ze paszport jest dostarczany bez wizy. Co do kuriera to masz odpowiedź na stronie co i jak jest w takim przypadku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba94 Posted March 9, 2017 Author Report Share Posted March 9, 2017 Dzięki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.