Rafał Dziuba Napisano 26 Marca 2017 Autor Zgłoś Napisano 26 Marca 2017 15 minut temu, ilon napisał: Po co kombinowac i wymyslac jakies bezsensu historie. Idzcie normalnie i zachowujcie sie jak dorosli, a nie jakies dziwne pomysly. Też jestem tego zdania, ale jak napisałem wyżej, wolałem zapytać
Rafał Dziuba Napisano 26 Marca 2017 Autor Zgłoś Napisano 26 Marca 2017 Jest obywatelką, tak samo jak ciotka
sly6 Napisano 26 Marca 2017 Zgłoś Napisano 26 Marca 2017 od dawna sa pytania wspólnie czy tez oddzielnie i różnie później juz bywa z wizami. Najważniejsze jedynie Twoje zdanie i samopoczucie.
Rafał Dziuba Napisano 26 Marca 2017 Autor Zgłoś Napisano 26 Marca 2017 Wiem, że pytania są "wspólnie czy tez oddzielnie" jednak chodziło mi w ogóle o to, czy lepiej pójść razem czy osobno
sly6 Napisano 26 Marca 2017 Zgłoś Napisano 26 Marca 2017 czytaj,słuchaj i idź tak jak chcesz . wiele osób tutaj czasami wspomina ze mieli stres i może przez to wizy nie dostali.jesli chcesz iść razem to masz odpowiedź.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.