kubajvj Napisano 24 Marca 2017 Zgłoś Napisano 24 Marca 2017 Cześć, Otrzymałem promesę wizową (turystyka) kilka dni temu. W trakcie rozmowy w ambasadzie powiedziałem, że chcę lecieć do Nowego Jorku i może zwiedzić również Waszyngton. Okazało się, że jednak dostanę dużo dłuższy urlop niż myślałem, więc wchodziłby w grę np. dodatkowy wypad na Florydę. Czy muszę ograniczać się do miejsc, które wspomniałem w trakcie rozmowy? Będzie to mój pierwszy raz w USA. Z góry dzięki.
KaeR Napisano 24 Marca 2017 Zgłoś Napisano 24 Marca 2017 16 minut temu, kubajvj napisał: Cześć, Otrzymałem promesę wizową (turystyka) kilka dni temu. W trakcie rozmowy w ambasadzie powiedziałem, że chcę lecieć do Nowego Jorku i może zwiedzić również Waszyngton. Okazało się, że jednak dostanę dużo dłuższy urlop niż myślałem, więc wchodziłby w grę np. dodatkowy wypad na Florydę. Czy muszę ograniczać się do miejsc, które wspomniałem w trakcie rozmowy? Będzie to mój pierwszy raz w USA. Z góry dzięki. Nie musisz.
sly6 Napisano 24 Marca 2017 Zgłoś Napisano 24 Marca 2017 miejsca nie za to ilość dni.. NP parę miesięcy dłużej i mogą być później kłopoty.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.