Skocz do zawartości

Jak z biletem?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie ma najtanszych lini ale z przesiadkami sa tansze z reguly od tych bez i maja wiecej udogodnien, np. czesto 1 zmiana terminu powrotu jest za darmo.

• Odpowiedzi 72
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
maja wiecej udogodnien, np. czesto 1 zmiana terminu powrotu jest za darmo.

to akurat zalezy od taryfy a nie od tego czy sie leci z przesiadka czy bez.... bo mozna miec nawet taryfe zupelnie zmienialna za darmo i "oddawalna" bez oplaty - na lot bezposredni...

Napisano

Oj ta ja bym chciala taak miec, ale jutro juz bede wiedziala co i jak i bede kupowac bilet, a nie wiem czemu mam jakas ochote Air france

Napisano
Oj ta ja bym chciala taak miec, ale jutro juz bede wiedziala co i jak i bede kupowac bilet, a nie wiem czemu mam jakas ochote Air france

a kto by nie chcial! ;-) tylko ze takie cos jest (najnizej) w taryfie ekonomicznej pelnoplatnej - ktora kosztuje praktycznie tyle co najtansza business ;-) a potem to juz takie udogodnienia sa w business (bez-restrykcyjnej) i first ;-)

Napisano

Znalazlam bilet najtanszy za 1880zl i pewnie jutro go kupie, wlasnie z air farnce, pol roczny z 1 zmiana terminu free, calkiem niezle:)

Napisano
Znalazlam bilet najtanszy za 1880zl i pewnie jutro go kupie, wlasnie z air farnce, pol  roczny z 1 zmiana terminu free, calkiem niezle:)

Oby jutro jeszcze był. :D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...