melasia Posted August 6, 2005 Report Posted August 6, 2005 Mam pytanie, mianowicie chce leciec pod koniec wrzesnia ale nie wiem dokladnie ktorego dnia, bo kilka czynnikow sie na to sklada i czy jak kupie teraz jakis bilet to czy bede mogla sobie pozniej zmienic date wylotu, bo im wczesniej tym taniej, z gory dziex za odpowiedz... Melasiu, czy mogłabyś pisać trochę wolniej, a staranniej? Wiesz, stary jestem i muszę się co chwila domyślać o co Ci chodzi. :shock: Z góry dziękuję...
melasia Posted August 6, 2005 Author Report Posted August 6, 2005 hehe oki, troche chaotyczna jestem niestety:P
Jarek1122 Posted August 6, 2005 Report Posted August 6, 2005 Mam pytanie' date=' mianowicie chce leciec pod koniec wrzesnia ale nie wiem dokladnie ktorego dnia, bo kilka czynnikow sie na to sklada i czy jak kupie teraz jakis bilet to czy bede mogla sobie pozniej zmienic date wylotu, bo im wczesniej tym taniej, z gory dziex za odpowiedz...Melasiu, czy mogłabyś pisać trochę wolniej, a staranniej? Wiesz, stary jestem i muszę się co chwila domyślać o co Ci chodzi. :shock: Z góry dziękuję... Już szukaj biletów, bo na wrzesien jest już prawie wszystko zarezerwowane. Ja miałem dzis fuksa udało sie przełożyć wyjazd na 9 wrzesnia z 14. A chciałem jechać 3 - 7 września - nie ma juz biletów na wcześniej jest już sama koncówka. Aby wyjechać pod koeniec wrzesnia musisz sie spieszyć , bo okaże sie że nie bedzie już biletów.
melasia Posted August 6, 2005 Author Report Posted August 6, 2005 O to dzieki ze mi powiedziales, bo myslalam ze we wrzesnu to juz taki spokoj z tymi lotami, wiec mysle ze moze w poniedzialek zaczne cos kombinowac choc nie wiem od czego zaczac. moze mozecie mi podpowiedziec od czego zaczac?
Jarek1122 Posted August 6, 2005 Report Posted August 6, 2005 O to dzieki ze mi powiedziales, bo myslalam ze we wrzesnu to juz taki spokoj z tymi lotami, wiec mysle ze moze w poniedzialek zaczne cos kombinowac choc nie wiem od czego zaczac. moze mozecie mi podpowiedziec od czego zaczac? Jak to od czego ? nie bardzo rozumiem. :roll: Podzwon po biurach i popytaj sie ile kosztują bilety: http://www.almatur.pl/bilety3.php http://www.kalejdoskop.pl/ itd.
sly6 Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 to ze nie ma biletow to nie jest tak,po prostu brak miejsc pomiedzy Polska a Europa bo kiedys mialem podobny przypadek ze byly wolne miejsca z Europy do Ameryki a z Polski nie bylo wcale ,lepiej poszukac czegos o wczesniejszej godzinie tzn z samego rana loty
SantaCruz_CA Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 ja jednak polecam http://samoloty.onet.pl oraz www.bluesky.com.pl samoloty.onet sa powiazane z www.campus.pl
SantaCruz_CA Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 albo nie ma miejsc pomiedzy europa a usa... to zalezy jeszcze pare lat temu to bylo tak, ze zazwyczaj nie bylo miejsc miedzy europa a usa, a teraz jak latanie bardzo potanialo, to czesto tez nie ma miejsc miedzy polska a europa...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.