Karolina12 Napisano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2017 Witam, Po prawie 10 miesiącach w Stanach niedługo będę wracała do Polski. Podczas tego czasu mieszkałam z tzn. rodziną goszczącą. Na pożegnanie chciałabym kupić im jakieś rzeczy związane z Polską (nie słodycze, te już mam załatwione). Czy zna ktoś z was jakieś strony internetowe (w usa) skąd mogę zamówić takie rzeczy? (oprócz natura-sklep.com)
Robert7 Napisano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2017 12 godzin temu, Karolina12 napisał: Witam, Po prawie 10 miesiącach w Stanach niedługo będę wracała do Polski. Podczas tego czasu mieszkałam z tzn. rodziną goszczącą. Na pożegnanie chciałabym kupić im jakieś rzeczy związane z Polską (nie słodycze, te już mam załatwione). Czy zna ktoś z was jakieś strony internetowe (w usa) skąd mogę zamówić takie rzeczy? (oprócz natura-sklep.com) Tu masz http://europeantraditions.net/
andyopole Napisano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2017 12 godzin temu, Karolina12 napisał: Witam, Po prawie 10 miesiącach w Stanach niedługo będę wracała do Polski. Podczas tego czasu mieszkałam z tzn. rodziną goszczącą. Na pożegnanie chciałabym kupić im jakieś rzeczy związane z Polską (nie słodycze, te już mam załatwione). Czy zna ktoś z was jakieś strony internetowe (w usa) skąd mogę zamówić takie rzeczy? (oprócz natura-sklep.com) A gdzieś Ty mi się dziewczyno tutaj uchowala, taka zakonspirowana? Ja wiem, Oregon duży ale żeby tak się nie odezwać przez cały niemal rok?
Karolina12 Napisano 9 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2017 KrysiaK, Roberta 7 - dziękuje za linki andyopole - niedaleko Portland
andyopole Napisano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2017 5 godzin temu, Karolina12 napisał: KrysiaK, Roberta 7 - dziękuje za linki andyopole - niedaleko Portland To tak jak ja. Też niedaleko.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.