Karolina12 Posted April 9, 2017 Report Posted April 9, 2017 Witam, Po prawie 10 miesiącach w Stanach niedługo będę wracała do Polski. Podczas tego czasu mieszkałam z tzn. rodziną goszczącą. Na pożegnanie chciałabym kupić im jakieś rzeczy związane z Polską (nie słodycze, te już mam załatwione). Czy zna ktoś z was jakieś strony internetowe (w usa) skąd mogę zamówić takie rzeczy? (oprócz natura-sklep.com)
Robert7 Posted April 9, 2017 Report Posted April 9, 2017 12 godzin temu, Karolina12 napisał: Witam, Po prawie 10 miesiącach w Stanach niedługo będę wracała do Polski. Podczas tego czasu mieszkałam z tzn. rodziną goszczącą. Na pożegnanie chciałabym kupić im jakieś rzeczy związane z Polską (nie słodycze, te już mam załatwione). Czy zna ktoś z was jakieś strony internetowe (w usa) skąd mogę zamówić takie rzeczy? (oprócz natura-sklep.com) Tu masz http://europeantraditions.net/
andyopole Posted April 9, 2017 Report Posted April 9, 2017 12 godzin temu, Karolina12 napisał: Witam, Po prawie 10 miesiącach w Stanach niedługo będę wracała do Polski. Podczas tego czasu mieszkałam z tzn. rodziną goszczącą. Na pożegnanie chciałabym kupić im jakieś rzeczy związane z Polską (nie słodycze, te już mam załatwione). Czy zna ktoś z was jakieś strony internetowe (w usa) skąd mogę zamówić takie rzeczy? (oprócz natura-sklep.com) A gdzieś Ty mi się dziewczyno tutaj uchowala, taka zakonspirowana? Ja wiem, Oregon duży ale żeby tak się nie odezwać przez cały niemal rok?
Karolina12 Posted April 9, 2017 Author Report Posted April 9, 2017 KrysiaK, Roberta 7 - dziękuje za linki andyopole - niedaleko Portland
andyopole Posted April 10, 2017 Report Posted April 10, 2017 5 godzin temu, Karolina12 napisał: KrysiaK, Roberta 7 - dziękuje za linki andyopole - niedaleko Portland To tak jak ja. Też niedaleko.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.