quarterback87 Napisano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2017 Czym się stresować? Przecież nie idziesz do sądu po wyrok. Powodzenia.
ilya_ Napisano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2017 7 godzin temu, quarterback87 napisał: Ja do rozmowy podszedłem z takim luzem, że do konsulatu wziąłem jedynie paszport i potwierdzenie. I tylko tyle chcieli ode mnie. no i prawidlowo. Luz to najwazniejsza rzecz...
sylwia7777 Napisano 1 Maja 2017 Zgłoś Napisano 1 Maja 2017 W tym tygodniu mam rozmowę w konsulacie i chcę się upewnić co do dokumentów - dowód wniesienie opłaty za rozpatrzenie wniosku to jest ta strona z potwierdzeniem zapisu na spotkanie, tak? Czy dodatkowo mam drukować potwierdzenie przelewu?
FunnyRedAngel Napisano 1 Maja 2017 Zgłoś Napisano 1 Maja 2017 Godzinę temu, sylwia7777 napisał: W tym tygodniu mam rozmowę w konsulacie i chcę się upewnić co do dokumentów - dowód wniesienie opłaty za rozpatrzenie wniosku to jest ta strona z potwierdzeniem zapisu na spotkanie, tak? Czy dodatkowo mam drukować potwierdzenie przelewu? Potwierdzenie przelewu wez takze ze soba, jest to potwierdzenie wniesienia oplaty.
sylwia7777 Napisano 1 Maja 2017 Zgłoś Napisano 1 Maja 2017 8 minut temu, FunnyRedAngel napisał: Potwierdzenie przelewu wez takze ze soba, jest to potwierdzenie wniesienia oplaty. ok, dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.