Skocz do zawartości

Przełożenie daty spotkania

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie!

W tym roku zacząłem załatwiać wizę turystyczną B2, wszystko poszło gładko, dzisiaj jest 22/04, a rozmowę umówioną mam na 24/04. Jednak pracuję i w poniedziałek muszę stawić się koniecznie w pracy. Z tego tytułu chciałbym przełożyć wizytę u konsula i tutaj pojawia się pytanie do Was:

- Czy da się bezproblemowo (bez dodatkowych opłat) przełożyć spotkanie,

- Czy nie będzie problemu z przełożeniem daty rozmowy na 2 dni przed rozmową,

- Gdzie i jak przekłada się to spotkanie? Po zalogowaniu do głównego profilu gdzie ustalałem wizę nie ma żadnej informacji, przejrzałem już na prawdę lwią część internetu i nie mogłem znaleśc konkretnych instrukcji.

Z góry dziękuję wszystkim za odpowiedź,

Miłego dnia! 

Napisano

ze strony Konsulatu kieruje aby się zalogować i tam to zmienić. Jak nie możesz to dzwoń do biura obsługi i jak będzie wolny termin to Cię zapiszą i na drugi dzień. Oplata zostaje ta sama i nie tracisz jej.

Napisano

Dziękuję bardzo za odpowiedź!

A czy można dostać jakieś informacje jak zmienić to na stronie? Bo w tych okienkach gdzie mam wypisaną opłatę, rodzaj wizy, termin itd nic nie mogę zmienić.

Napisano

Okej, wszystko jasne, jednak na stronie nie ma żadnej informacji/żadnego przycisku/odnośnika etc. aby anulować umówione spotkanie. Tak samo z wyznaczeniem kolejnego. Czy jest jakaś możliwość to wykonać?

Dzięki za odpowiedź jeszcze raz!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...