misfer Napisano 6 Maja 2017 Zgłoś Napisano 6 Maja 2017 Witam w lufthansie musze podac dane wizowe, rok temu nie mialem czegos takiego, Kraj wystawiający wizę?? - mam wpisac Polska czy USA. bo wydano w Krakowie ale to nie Polska daje wize tylko USA- na infolinii same dziwnie odpowiadaja wyglada jakby nie wiedzialy Kraj do którego wydano wizę - tutaj wiadomo USA
misfer Napisano 6 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 6 Maja 2017 A w I-94 tez bylo takie pytanie i podawalo sie Polska... kraj ktory wydal wize nie bylo tak ? http://www.interameryka.com/2013/06/formularz-wizowy-i-94-przy-wjezdzie-do-usa/
misfer Napisano 6 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 6 Maja 2017 Sly podaje USA , ja jestem 60% Polska , 40% USA. Kaer czyli?? Polska wydaje ?? ( bo wiadomo że USA wydaje wizę , ale moze chodzi o to czy dostalem ja, w Polsce, Niemczech, czy Anglii może co ?? )
KaeR Napisano 6 Maja 2017 Zgłoś Napisano 6 Maja 2017 Wize wydalo USA w Polsce. No przeciez nie Polska wydala wize. Odpowiedz: Polska. Bez zlosliwosci, przeciez jasne jest, ze wize wydalo USA, czyli nie beda po kretynsku pytac. :|
misfer Napisano 6 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 6 Maja 2017 Powiem szczerze że zrobili zmianę i ludzie teraz mają myślenie, ja znowu znalazłem ze wpisujemy kraj w którym wydano wize czyli w tym przypadku Polska, że chodzi niby o to czy była wydana w Hiszpani , Irlandii czy właśnie w Polsce, teraz juz sam nie wiem co wpisać. W I-94 wpisywało się z tego co pamiętam Polska ale może pytanie bylo inne Sly napisał ze USA ale nie ma tego wpisu juz cos:/
misfer Napisano 6 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 6 Maja 2017 4 minuty temu, KaeR napisał: Wize wydalo USA w Polsce. No przeciez nie Polska wydala wize. Odpowiedz: Polska. Bez zlosliwosci, przeciez jasne jest, ze wize wydalo USA, czyli nie beda po kretynsku pytac. :| Kaer spoko wszystko na luzie , złośliwość też czasem ok jest:) a tak poważnie co gdzieś widzę każdy inaczej udziela. Ja myślę że jednak Polskę muszę wpisać- USA daje wizę ale wydało ja w Polsce
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.