Iskierka Napisano 18 Lipca 2020 Zgłoś Napisano 18 Lipca 2020 Dnia 16.07.2020 o 19:29, andyopole napisał: A życiorysu? życiorys to się szybko pisze, bo z głowy i od serca. W licencjacie to już trzeba bardziej główkować: podawać literaturę źródłową, przypisy, jakiś wstęp teoretyczny... Jak dla mnie zawsze najfajniej i najszybciej pisało się opracowanie wyników (miałam szczęście robić prace eksperymentalne) i wnioski z badań, bo to jedyne części, gdzie wystarczy logika i trochę zdrowego rozsądku
kazek100 Napisano 29 Lipca 2020 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2020 Dzień dobry wszystkim : Ja też miałem szczęście wylosować , ale mam problem . Utknąłem na trzeciej stronie , przy mediach społecznych . Nie moge przejść dalej . Ciągle pojawia mi się komunikat . Social Media Provider/Platform has not been completed. Czy napiszę , że nie ma to to samo mi wyskakuje . Jak napiszę wszystkie platformy też to wyskakuje .Już nie wiem co robić . Znacie może kogoś co podjął by się wypełnienia formularza .Jakieś biuro ,prawnik i.t. d . Pozdrawiam wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.