Ed_Wind Napisano 22 Maja 2017 Zgłoś Napisano 22 Maja 2017 WItam ! Jakiś czas temu otrzymałem wizę turystyczną i planuje w wakacje z niej skorzystać. Wizę otrzymałem będąc jeszcze w narzeczeństwie (taką też informacje podałem we wniosku i zostałem z niej "odpytany" podczas rozmowy w konsulacie), zaś wylot nastąpi po ślubie. Jak to u mężczyzn bywa, moje imię i nazwisko nie ulegną zmianie, ale zastanawiam się, czy takową informacje powinienem gdziekolwiek zgłosić czy też jest to kompletnie nie istotne w mojej obecnej sytuacji i nie spowoduje to jakiegokolwiek zamieszania podczas procedury kontroli na lotnisku w U.S. (?). Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuje za wszelkie wieści.
sly6 Napisano 22 Maja 2017 Zgłoś Napisano 22 Maja 2017 nic nie musisz robić,powiadamiać. ps tak dla informacji to mężczyzna może przyjąć nazwisko żony. Jest taka możliwość.
Ed_Wind Napisano 23 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 23 Maja 2017 Prawda to, może ---> miałem na myśli statystyczną większość "męskich wyborów" .. Pozdrawiam i bardzo dziękuje raz jeszcze za pomoc !
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.