brygiii Napisano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2017 Pomagam moim rodzicom i znajomym ubiegać się o wizę turystyczną na mój ślub, stąd moje pytanie, kiedy ja aplikowałam o ten rodzaj wizy 2 lata temu, zaznaczyłam medical treatment&tourism (B2), natomiast otrzymałam B1/B2. Pytanie, czy mam im również zaznaczać - business&tourism (temporary visitor) B1/B2 czy B2? Czy to jest w ogóle jakaś różnica?
KaeR Napisano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2017 6 minut temu, brygiii napisał: Pomagam moim rodzicom i znajomym ubiegać się o wizę turystyczną na mój ślub, stąd moje pytanie, kiedy ja aplikowałam o ten rodzaj wizy 2 lata temu, zaznaczyłam medical treatment&tourism (B2), natomiast otrzymałam B1/B2. Pytanie, czy mam im również zaznaczać - business&tourism (temporary visitor) B1/B2 czy B2? Czy to jest w ogóle jakaś różnica? Zaznaczasz B2 a pewnie dostaną B1/B2.
brygiii Napisano 24 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2017 Dziękuję za odpowiedź. Czy to byłby błąd gdybym zaznaczyła B1/B2?
sly6 Napisano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2017 nie.. To nie będzie blad jedynie muszą mówić ze lecą turystycznie.. I mogą wtedy dostać b2 bez b1-b2
sly6 Napisano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2017 Godzinę temu, brygiii napisał: Dziękuję za odpowiedź. Czy to byłby błąd gdybym zaznaczyła B1/B2? piszemy na tym forum jeden post czy temat taki sam i czekamy na odpowiedź.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.