kibicsoccera Napisano 4 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 4 Lipca 2017 Sorry jesli pisze nie w tym wątku. Próbowałem tego wyszukać ale nic konkretnego nie znalazłem. Jeśli aplikuje o zielona kartę, sponsorowanie przez prace to co potrzebuje od mojego byłego pracodawcy z Polski żeby udokumentować doświadczenie w zawodzie? Słyszałem, ze list ale nie wiem co ma być w tym liście, już różne opinie słyszałem.
Rademedes Napisano 18 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 18 Lipca 2017 Na papierze firmowym: 1. Czas zatrudnienia (od/do) 2. Zajmowane stanowisko 3. Wymiar godzin (caly etat, pol etatu itp.) 4. Obowiazki (im bardziej szczegolowo tym lepiej) 5. Podpisane przez kogos z firmy, dane kontaktowe do tej osoby Jesli nie mozesz tego uzyskac to moze byc tez notarialnie potwierdzone przez kolege z pracy. Mozliwosci jest generalnie kilka.
Dominik1990 Napisano 18 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 18 Lipca 2017 No Dobra a jak firma przestała istnieć? Nie ma już jej ? Jak mam to potwierdzic ?
czarex Napisano 19 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 19 Lipca 2017 9 godzin temu, Dominik1990 napisał: No Dobra a jak firma przestała istnieć? Nie ma już jej ? Jak mam to potwierdzic ? 14 godzin temu, Rademedes napisał: Jesli nie mozesz tego uzyskac to moze byc tez notarialnie potwierdzone przez kolege z pracy. Mozliwosci jest generalnie kilka. Koledzy z pracy też przestali istnieć? Ludzie raczej nie znikają
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.