daisy1 Napisano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2017 A ja mam pytanie, czy ktoś z Was spotkał kiedyś tu na forum, lub osobiście osobę bez wykształcenia średniego, która po wylosowaniu dostała GC mając spełniony tylko wymóg doświadczenia zawodowego? Z tego co tutaj czytałam, to raczej to nie wystarczało i jestem ciekawa, czy to jest faktycznie realna droga
karusek Napisano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2017 20 godzin temu, daisy1 napisał: A ja mam pytanie, czy ktoś z Was spotkał kiedyś tu na forum, lub osobiście osobę bez wykształcenia średniego, która po wylosowaniu dostała GC mając spełniony tylko wymóg doświadczenia zawodowego? Z tego co tutaj czytałam, to raczej to nie wystarczało i jestem ciekawa, czy to jest faktycznie realna droga Jesli praca ktora wykonywal aplikant jest zgodna z opisem na stronie departamentu pracy to szansa jest bardzo realna. Warunek nastepny zapotrzebowanie na rynku pracy dodatnie. musi byc wysokie Job Zone i wysokie SVP Range.
daisy1 Napisano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2017 @karusek wiem o tym chodzi mi tylko o to, czy ktoś zna konkretny przypadek osoby, której się to udało. Z tego forum i z innych zresztą też, kojarzę tylko osoby, u których to jednak nie przeszło. Tych historii nie było wiele, ale tak, czy inaczej nie zakończyły się one sukcesem
karusek Napisano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2017 Tak. Ja poznalem dziewczyne z Ukrainy. Byla pielegniarka.
haneczka019 Napisano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2017 23 minuty temu, karusek napisał: Tak. Ja poznalem dziewczyne z Ukrainy. Byla pielegniarka. Hmm, no to chyba spełniała warunek minimalnego wymaganego wykształcenia.
karusek Napisano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2017 13 minut temu, haneczka019 napisał: Hmm, no to chyba spełniała warunek minimalnego wymaganego wykształcenia. miala 11 lat nauki.
haneczka019 Napisano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2017 1 godzinę temu, karusek napisał: miala 11 lat nauki. Chyba, że tak, nie znam się na ich systemie edukacyjnym , wiem tylko, że kiedyś tam mieli jakąś reformę jeśli chodzi o ich oświatę. Pielęgniarki kojarzą mi się z minimum średnim wykształceniem, a to automatycznie nasunęło mi 12 letnią naukę.
karusek Napisano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2017 3 minuty temu, haneczka019 napisał: Chyba, że tak, nie znam się na ich systemie edukacyjnym , wiem tylko, że kiedyś tam mieli jakąś reformę jeśli chodzi o ich oświatę. Pielęgniarki kojarzą mi się z minimum średnim wykształceniem, a to automatycznie nasunęło mi 12 letnią naukę. Na ukrainie bylo juz kilka reform edukacji, a kiedys tro byl Zwiazak radziecki i wspolny system dla wszystkich republik.
haneczka019 Napisano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2017 34 minuty temu, karusek napisał: Na ukrainie bylo juz kilka reform edukacji, a kiedys tro byl Zwiazak radziecki i wspolny system dla wszystkich republik. Hahaha, karusek ja jestem ten rocznik, który jeszcze pamięta ZSRR , także ten teges... niestety .
karusek Napisano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2017 5 minut temu, haneczka019 napisał: Hahaha, karusek ja jestem ten rocznik, który jeszcze pamięta ZSRR , także ten teges... niestety . Ja konczylem 8 klase w koncu lat 80 ten teges musialem jeszcze miedzynarodowke spiewac na apelach "Wyklety powstan ludu ziemi" ptwuj.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.