bjjb Napisano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2017 Kupie konto w serwisie privacy.com Każdy kto ma konto bankowe w USA może takie konto zrobić na stronie privacy.com Robisz konto wplacasz przez bank 30$ ja Ci place 60$ za konto,podajesz mi login i hasło. Założenie i wpłata to 10 min pracy. Co do samego serwisu wystarczy wejść i zobaczyć czy wpisać w YouTube są to po prostu anonimowe płatności kartami wirtualnymi. Nie mogę założyć niestety konta w Polsce. A chętnie by mi się takie coś przydało.
vlade Napisano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2017 Znaczy szukasz słupa za 30 dolców w Ameryce do transakcji gdzie chcesz ukryć własną tożsamość, ale słupa tożsamość będzie znana wszem i wobec bo autoryzacja opiera się o jego konto bankowe. Powodzenia.
bjjb Napisano 31 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2017 Po pierwsze to nie są żadne nielegalne transakcję mogę płacić co miesiąc jakiś abonament i oczywiście trzymać kontakt z sprzedającym i wytłumaczę do czego mi to potrzebne. Jakby ktoś się zdecydował zapraszam zawsze parę dolców wpadnie za nic nie robienie. A tak pozatym za 30$ które chce kupić to rzeczywiście muszą być grube transakcję... Zapraszam chętna osobę wytłumaczę o co chodzi i ustalimy cenę nawet miesięczna za korzystanie ze strony
kzielu Napisano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2017 57 minut temu, bjjb napisał: Po pierwsze to nie są żadne nielegalne transakcję mogę płacić co miesiąc jakiś abonament i oczywiście trzymać kontakt z sprzedającym i wytłumaczę do czego mi to potrzebne. Jakby ktoś się zdecydował zapraszam zawsze parę dolców wpadnie za nic nie robienie. A tak pozatym za 30$ które chce kupić to rzeczywiście muszą być grube transakcję... Zapraszam chętna osobę wytłumaczę o co chodzi i ustalimy cenę nawet miesięczna za korzystanie ze strony Nie czaisz. Twoje tlumaczenia nikomu nie pomoga, bo skad gwarancja ze beda prawdziwe ? Trzeba byc idiota zeby sie na cos takiego zgodzic.
bjjb Napisano 1 Września 2017 Autor Zgłoś Napisano 1 Września 2017 Temat do kosza w takim razie nie będę namawiał znajdę alternatywę
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.