JDO Napisano 1 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2017 Witam, poniższe pytanie wysłałem również do organizacji WES, jednakże walczę z czasem i być może od was dostane odpowiedź szybciej. 1. Czy WES przyjmuje transcript of records ? czy koniecznie musi to być suplement 2. Czy tłumaczenia do WES można zrobić samemu ? czy konieczny jest tłumacz przysięgły 3. Jaki jest mniej więcej czas trwania ewaluacji ? deadline do składania aplikacji na uczelnia w moim przypadku do 1grudnia Pozdrawiam D.
violetowa Napisano 1 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2017 ja uzywalam WES pare lat temu, niestety nie pamietam ile to trwalo, ale napewno moglam sama zrobic tlumaczenia.
karina Napisano 3 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2017 Teraz WES czesto wstrzymuje tlumaczenia robione przez samego siebie. Dla pewnosci nie musi to byc tlumacz przysiegly, ale dobrze aby ktos inny to podpisal. Spotkalam kilka osob, ktore dostaly pismo, ze musi byc dolaczone inne tlumaczenie.
ales_89 Napisano 18 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2017 Ja robiłam kilka miesięcy temu. Tak , transcript of records jak najbardziej. Nie polecam samemu tłumaczyć, najlepiej zatwierdzić tłumaczenie pieczątką tłumacza lub szkoły. Mi to zajęło 2-3 miesiące jakieś, długo mi zeszło na kompletowaniu dokumentów.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.