solek2016 Napisano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2017 Witam wszystkich. Mam pytanie. Razem z dziewczyną jesteśmy uczniami technikum (2klasa). Na wakacje chcieli byśmy lecieć do USA do mojej siostry i mojej chrześnicy. (Siostra ma zieloną kartę a chrześnica obywatelstwo) moje pytanie jest takie czy wniosek o wizę możemy zlozyc razem? Czy każdy z osobna ? Oczywiście jesteśmy pełnoletni.
vlade Napisano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2017 Wnioski składacie osobno, ale skoro razem podróżujecie umówcie się na te sama godzinę do ambasady (ale znowu każde osobno), już w ambasadzie pozwolą wam razem podejść do okienka i rozmawiać z konsulem.
solek2016 Napisano 13 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2017 Dziękuję za odpowiedź. Czyli jak razem podejdziemy to albo razem dostaniemy wizę albo nie dostaniemy?
vlade Napisano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2017 Nie, dowolna kombinacja (przyznana albo nie) jest możliwa.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.