cutedolfin Napisano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2017 Cześć, Planowałam w tym roku ubiegać się o wizę, teraz okazało się, że będę w Krakowie w dniu roboczym w połowie stycznia. Wpadł mi więc do głowy pomysł, żeby może spróbować już teraz, żeby nie marnować więcej urlopu na kolejny wyjazd do Krk. Chciałabym zapytać z jakim wyprzedzeniem umawia się na te wizyty i czy w ogóle ma się jakikolwiek wpływ na termin, czy jest on narzucony z góry? Czy ewentualnie dostępne są terminy w godzinach wieczornych/weekendowych? Pozdrawiam
Joanna30 Napisano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2017 Z takim wyprzedzeniem raczej nie powinnaś mieć problemu, żeby umówić się wtedy, kiedy Ci pasuje, bo akurat będziesz w Krakowie. Konsulat w Krakowie jest otwarty Poniedziałek-Piątek: 8:30-17:00.
sly6 Napisano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2017 Konsulat jest tak otwarty lecz rozmowy są do danej godziny. Nigdy nie słyszałem by rozmowy były po południu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.