Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam. Planuję się starać o wizę. W lutym skończę 20 lat. Nie mam szkoły, ponieważ skończyłam szkołę w czerwcu 2017 roku. Pracy na razie też nie mam, ale zanioslam już cv do kilku firm. W Stanach mam ciocię i kuzynkę, które są tam legalnie. Są już tam 25 lat. Więc moje pytanie brzmi czy mam jakiekolwiek szanse na wize jeśli dostanę pracę? 

Bardzo proszę o odpowiedzi!

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

zwiększają pod warunkiem ze pracujesz i się uczysz dłużej niż np miesiąc czasu. Widać ze praca jest po to by wizę otrzymać. Chyba ze odczekasz dłuższy czas.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

30 minut temu, Roelka napisał:

Moze tak, moze nie. Praca czy szkola zwiekszaja szanse.

Dziękuję za odpowiedź! 

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
27 minut temu, sly6 napisał:

zwiększają pod warunkiem ze pracujesz i się uczysz dłużej niż np miesiąc czasu. Widać ze praca jest po to by wizę otrzymać. Chyba ze odczekasz dłuższy czas.

Jak dostanę pracę na pewno nie pobiegne od razu po wizę. O wizę chcę starać się jakoś lipiec, sierpień albo na drugi rok ;) chce jechać odwiedzić ciocie i kuzynkę, ponieważ nigdy ich nie widziałam i chcę jechać zwiedzić 

Edytowane przez martyna98

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Żeby dodać komentarz, musisz założyć konto lub zalogować się

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze

Dodaj konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.

Zaloguj się teraz


×