qurter Napisano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2018 Witam mam pytanie jeżeli biorę udział w aktualnej loterii wizowej i chcę teraz składać podanie o przyznanie wizy turystycznej to czy to nie koliduje ze sobą? Czy można takie coś zrobić? Czy nie zostanie się wykluczonemu z loterii z powodu złożenia wniosku o wizę turystyczną? I w drugą stronę czy przy rozmowie z konsulem nt. wizy turystycznej nie będzie automatycznej odmowy z powodu loterii?
MeganMarkle Napisano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2018 1 hour ago, qurter said: Witam mam pytanie jeżeli biorę udział w aktualnej loterii wizowej i chcę teraz składać podanie o przyznanie wizy turystycznej to czy to nie koliduje ze sobą? Czy można takie coś zrobić? Czy nie zostanie się wykluczonemu z loterii z powodu złożenia wniosku o wizę turystyczną? I w drugą stronę czy przy rozmowie z konsulem nt. wizy turystycznej nie będzie automatycznej odmowy z powodu loterii? W ogóle jedno z drugim nie ma związku, więc się niczym nie przejmuj
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.