agatdevil25 Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Witam! Pewno jest tu taki dział jak Studia w USA,ale jeszcze do niego nie doszłam więc napisze tu. Mam takie pytanie jestem zainteresowana studiami w Stanie Teksas.Interesują mnie studia z zakresu archeologi lub dyplomacji.Czy ktoś może mi wskazać,gdzie moge znaleść info na temat studiów w tym stanie a w szczególności interesujących mnie kierunków?.Chciałam się równierz spytać jakie są możliwości nauki języków obcych w USA-czy są tam jakieś szkoły językowe itp (i nie chodzi mi o angielski dla obcokrajowców tylko o inne języki ).Prosze o odpowiedź ciekawski diabełek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario_dsl Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Jezeli chodzi o szkoly to na pewno takie sa bo jak sa takie szkoly w Polsce to dlaczego tam mialbo by nie byc Link to comment Share on other sites More sharing options...
katlia Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Glowny uniwersytet w Teksasie to University of Texas, Austin. Rice i SMU sa znane prywatne uniwersytety. Sprawdz ich strony internetowe, a potem poszukaj w google (archeology international studies texas) Kazdy uniwersytet ma duzy wybor fakultetow jezykowych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.