snaresnatian Napisano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2018 Cześć, Tak jak w temacie: idę na studia do Anglii i mam pytanie: Czy jak je skończę (planuje iść na coś związanego z biznesem/marketingiem) to otworzy mi się możliwość pracy w USA? Jak pracodawcy ze Stanów patrzą na studia w UK? Czy po takim kierunku jaki wybrałem "łatwiej" znaleźć pracę w USA? Czekam na opinie. Z góry dzięki.
kzielu Napisano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2018 5 minut temu, snaresnatian napisał: Cześć, Tak jak w temacie: idę na studia do Anglii i mam pytanie: Czy jak je skończę (planuje iść na coś związanego z biznesem/marketingiem) to otworzy mi się możliwość pracy w USA? Jak pracodawcy ze Stanów patrzą na studia w UK? Czy po takim kierunku jaki wybrałem "łatwiej" znaleźć pracę w USA? Czekam na opinie. Z góry dzięki. W skrocie - nie. Rozwiajac - studia w UK w porownaniu do studiow gdzies indziej nie robia wielkiej roznicy. Wieksza robi na jakiej konkretnie uczelni sie studiuje, co sie z tych studiow wynioslo i jakie ma sie doswiadczenie szukajac pracy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.