Ewaxxx Posted May 14, 2018 Report Share Posted May 14, 2018 Cześć, Mam pytanie odnośnie informacji, które podałam w kwestionariuszu wizowym. Jedna z nich zmieniła się i nie wiem czy to nie będzie problemem na lotnisku. Zacznijmy od tego, że w Stanach byłam 2 razy na wizie J1 (camp), w tym roku postanowiłam się w Polsce trochę ustatkować i do Stanów jeździć tylko w celach turystycznych. Początkowo jak wypełniałam kwestionariusz wizowy chciałam jechać na zachód natomiast jakieś 2 tygodnie po otrzymaniu paszportu z wizą turystyczną trafiłam na fajną okazję z biletami do Miami i stwierdziłam, że w tym roku polecę tam, a za rok na zachód. Wyjazd jest na 3 tygodnie, bilet mam w 2 strony. W kwestionariuszu wizowym wpisałam, że będę jechać do Vegas, a jednak będę w Miami. Okres pobytu podawałam na 3 tyg-miesiąc, więc tu się nic nie zmieniło tylko boję się o to miejsce pobytu... wydaje mi się to pierdołą, ale boję się, że ktoś się może doczepić Z góry dzięki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcpear Posted May 14, 2018 Report Share Posted May 14, 2018 Nie będzie problemu. Plany się zmieniają. Grunt aby nadal były turystyczne. Nie zmienił ci się przewidywany czas pobytu w USA. Nie będzie problemu według mnie najmniejszego na granicy. Jeżeli spytają się co się stało to powiesz że znalazłaś okazyjne bilety do Miami i zmieniłaś plany. Będzie dobrze. Wspaniałych wakacji!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.