Konrad Stachowicz Napisano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2018 Witam mam pytanie czy mogę mieć jakąś dodatkową kontrole na lotnisku, ponieważ gdy miałem rozmowę z Konsulem dostałem paragraf 221(g), lecz dostałem potem wize na 10 lat bez problemu. Do USA lece 1 raz na EWR
sly6 Napisano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2018 Miałeś dostarczyć dokument ze tam będziesz chodzić do szkoły. Możesz być zapytany o to też na granicy i tutaj mów prawdę.
Xarthisius Napisano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2018 5 minutes ago, Konrad Stachowicz said: Witam mam pytanie czy mogę mieć jakąś dodatkową kontrole na lotnisku, ponieważ gdy miałem rozmowę z Konsulem dostałem paragraf 221(g), lecz dostałem potem wize na 10 lat bez problemu. Do USA lece 1 raz na EWR AP dostales bo brakowalo Ci dokumentow. Dostarczyles dokumenty, dostales wize. Przestan tak to przezywac Secondary zawsze mozna miec, bez wzgledu na to czy sie leci na wizie turystycznej, pracowniczej, czy nawet z zielona karta. Nikt Ci nie powie co sie wydarzy.
Konrad Stachowicz Napisano 5 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2018 A co gdy wysłałem dokumenty tej szkoły na termin sierpień i plany się zmieniły i lecę w innym terminie, i nie mam już tych dokumentów ? postarać się o nowe na termin w którym będę?
Xarthisius Napisano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2018 23 minutes ago, Konrad Stachowicz said: A co gdy wysłałem dokumenty tej szkoły na termin sierpień i plany się zmieniły i lecę w innym terminie, i nie mam już tych dokumentów ? postarać się o nowe na termin w którym będę? Jezeli powiedziales w ambasadzie ze lecisz w sierpniu, a potem ze wzgledu na AP doslales dokumenty potwierdzajace sierpniowy wyjazd, to tak. Zdecydowanie postaraj sie o nowe oficjalne dokumenty ze szkoly z nowym terminem, jezeli nagle lecisz w czerwcu...
Konrad Stachowicz Napisano 5 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2018 22 minutes ago, Xarthisius said: Jezeli powiedziales w ambasadzie ze lecisz w sierpniu, a potem ze wzgledu na AP doslales dokumenty potwierdzajace sierpniowy wyjazd, to tak. Zdecydowanie postaraj sie o nowe oficjalne dokumenty ze szkoly z nowym terminem, jezeli nagle lecisz w czerwcu... okej dziękuje za pomoc !
Konrad Stachowicz Napisano 5 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2018 a gdybym powiedział ze zmieniły mi się plany i jadę tylko zwiedzać? ryzykowne?
sly6 Napisano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2018 11 minut temu, Konrad Stachowicz napisał: a gdybym powiedział ze zmieniły mi się plany i jadę tylko zwiedzać? ryzykowne? Trafisz źle i za długo USA nie zobaczysz.
Konrad Stachowicz Napisano 5 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2018 1 hour ago, sly6 said: Trafisz źle i za długo USA nie zobaczysz. Nic nie pomoze ze mam 17 lat i 1 raz lece do usa ? Może nie beda sie czepiac:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.