everden Napisano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2018 Witajcie, Czy jest jakiś sposób, by dowiedzieć się, który NVC rozpatruje moją sprawę o sponsorowanie rodzinne? Od razu uprzedzę, że nr tel.na NOA1 nie odpowiada. Dzięki z góry.
Xarthisius Napisano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2018 1 hour ago, everden said: Witajcie, Czy jest jakiś sposób, by dowiedzieć się, który NVC rozpatruje moją sprawę o sponsorowanie rodzinne? Od razu uprzedzę, że nr tel.na NOA1 nie odpowiada. Dzięki z góry. NVC jest tylko jedno (N jest od National). Ktore Service Center procesuje Twoj wniosek, mozesz odczytac z receipt number z NOA. Tu [1] jest przykladowe wyjasnienie [1] https://citizenpath.com/uscis-receipt-number-explained/
everden Napisano 8 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2018 I wszystko stało się jasne - dzięki za link Niestety na stronce info dla mnie niepomyślne ale i tak dzięki za wyjasnienie. Pozdrawiam
Ania% Napisano 11 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2018 Czy byłeś w ambasadzie w Warszawie? Którego dnia?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.