Lepecki Posted September 13, 2018 Report Share Posted September 13, 2018 Witam. Dokonalem opłaty wizowej oraz potwierdziłem Dzien spotkania w konsulacie i moje pytanie jest takie czy potwierdzenie zapisu na spotkanie to równoznaczne jest z powtórzeniem dokonania opłaty wizowej? Bo najpierw napisane są moje dane, gdzie i kiedy jest spotkanie a na dole mam nowa tabelkę z podpisem „opłata wizowa” imie i nazwisko - kwota - numer potwierdzenia i na dole dwa kody kreskowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilon Posted September 14, 2018 Report Share Posted September 14, 2018 Tak, bo jakbys nie zaplacil to bys nie dal sie rady chyba umowic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepecki Posted September 14, 2018 Author Report Share Posted September 14, 2018 37 minut temu, ilon napisał: Tak, bo jakbys nie zaplacil to bys nie dal sie rady chyba umowic Tak właśnie myslalem Dziekuje bardzo za potwierdzenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.